Udala se za svog svekra (75) zbog penzije od 800 eura: Cijelo seIo otkrilo sram0tnu tajnu 0ve porodice - kako su samo stručno prevariIi sve, čak i dvije države (Foto)
Breaking News

Udala se za svog svekra (75) zbog penzije od 800 eura: Cijelo seIo otkrilo sram0tnu tajnu 0ve porodice – kako su samo stručno prevariIi sve, čak i dvije države (Foto)

U jednom selu koje se nalazi u okolini Negotina se desio ovaj slučaj koji je dospio u medije i o kome pišu svi portali i novine. Jedna porodica je živjela u kući, sin se davno oženio i kako to ide otišao je u inostranstvo, trbuhom za kruhom, kako bi svojoj porodici omogućio da imaju sve što požele u životu, ali za to vrijeme, njegova žena i njegov otac su počeli da imaju emotivnu r0mansu koja je završila brakom.

Ona je imala sa sinom dvoje djece, a kako se njegov otac ženio više puta, on je imao više djece sa različitim ženama. Dok je sin bio u inostranstvu njih dvoje su napraviIi djete, a kao što sami možete skontati djeca od oca i sina su rođena braća. Ova vijest je digla javnost na noge i žena je naišla na velike 0sude ljudi.

Onda se oglasio i komšiluk, jedan komšija je bio blag i rekao kako oni nisu braća, nego polu braća imaju samo istu majku, ali su krvno vezani jako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *