Otkrivena tajna veza između Popovića i poznate pjevačice: Ludo je volio, niko nije znao za 0vo - isplivali s0čni detalji veze, hodat će p0gnute gIave..
Breaking News

Otkrivena tajna veza između Popovića i poznate pjevačice: Ludo je volio, niko nije znao za 0vo – isplivali s0čni detalji veze, hodat će p0gnute gIave..

1990 godine se uveliko pričalo o ljubavi između Nede Ukraden i Popovića, moramo da kazemo da je ova lkjubav objelodanjena još prije tri decenije, a sve je počelo kada se ona razvela od Milana. Kada su sad amediji uzeli čitati starije izjave, iz tog vremena od Popovića, shvatili su da je poštovanje u ovom odnosu postojalo i tad akao i sada kada imaju potpuno druge puteve i svoje zasebne zivote.

Ona je tada dala izjavu: Mislim da nema potrebe da se spekuliše prijateljski odnos sa njim, mislim, ne znam zašto se toliko zanimate, sve i da jesmo zajendo, šta ima l0še u tome da zena bude sa čovjekom kojeg voli ,ma ko on bio? – rekla je ona prije čak 30 godina za medije po imenu Star.

Naime, sada su je meidji pitali da li će dio ljubavi s anjim opisati u knjizi koju piše, na šta je ona jasno odgovorila da nema potrebe ta tema da se poteze i da se polemiše o njoj, pa kroz osmijeh dodala da ne moze reći šta ce tačno pisati, jer je to ipak iznenađenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *