Moja najbolja prijateljica se udala za mog bivšeg sa kojim sam bila 5 godina: Poslije svadbe mi je poslao poruku koja me sI0mila - “na njenom mjestu si mogla biti ti, ali..”
Breaking News

Moja najbolja prijateljica se udala za mog bivšeg sa kojim sam bila 5 godina: Poslije svadbe mi je poslao poruku koja me sI0mila – “na njenom mjestu si mogla biti ti, ali..”

Moja najbolja prijateljica se udala za mog bivšeg dečka s kojim sam bila 5 godina i kojeg sam najviše voljela. Moram da kazem da jeste to bilo davno, ali nakon njega nisam zasnovala  niti jednu vezu, nisam mogla, jer niko nije bio kao on. Kako to biva kod ans žena uvijek sam govorila da mi je svejedno iako sam drhtala kad god ga vidim. Ona je krenula s njim u vezu i jako su kratko bili kada su odlučili na korak dalje.

Ona me pitala da joj budem kuma, na šta sam pristala, a Iomila sam se unutra. Plesala sam na svadbi bila sam najveselija, ali srce zna. Međutim, kada sam se jutor probudila, vidjela sam poruku od njega, napisao je nešto što me sIomilo:Na njenom mjestu sva u bijelom si mogla biti ti samo da si onu noć kad smo prekidali rekla da ti nije svejedno i zaglila me. – ova ispovijest je mnogima privukla pažnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *