Ustaje u podne, nigdje ne radi, ne kuha, a troši hiljade eura mjesečno: "Nisam sp0nz0ruša, živim luksuzno zbog jednog razloga.." - izjava koja je š0kirala sve (Foto)
Breaking News

Ustaje u podne, nigdje ne radi, ne kuha, a troši hiljade eura mjesečno: “Nisam sp0nz0ruša, živim luksuzno zbog jednog razloga..” – izjava koja je š0kirala sve (Foto)

Simon Tun je djevojka koja ima 25 godina i koja je jedna zasigurno prva progovorila javno bez stida o svom načinu zivota. Naime, ona kaze da troši velike količine novca u toku jednog mjeseca, da nosi samo markirane stvari a da pri tome nigdje ne radi, ne kuha i ustaje u podne. Kada su je mediji pitali odakle joj toliko novac, kada ne radi i ne moze doprinositi takvom luksuznom zivotu ona je rekla da je otkrila da muškarci koj isu strariji sve rade za mlade zene, a one ne moraju puto toga da rade za njih.

Istakla je da sa skroz starijim muškarcima ide na zabave večere i sve se svodi na piće i razgovor, ništa više od toga, rekla je kako nije sponzoruša, nego ona zivi luksuzno iz samo jednog razloga, a to je zato što voli to što radi, ona voli da obavlja razgovore sa starijim, a na njima je hoće li da joj se oduže novcem ili ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *