0vaj tata je otišao u boInicu na porođaj petorki: Onda su mu doktori rekli kako je njegova djevojka sve vrijeme gIumila trudnoću - evo i kako (Video)
Breaking News

0vaj tata je otišao u boInicu na porođaj petorki: Onda su mu doktori rekli kako je njegova djevojka sve vrijeme gIumila trudnoću – evo i kako (Video)

Ovo je priča o muškarcu po imenu Paul Servat. Svi znamo da je trudnoća težak period svake žene, ali ona ne mijenja život samo trudnici nego i njenom partneru, ovaj čovjek je dao cijelog sebe u trudnoći svoje supruge, a poslije je saznao zapre.pašćujuću istinu.

Njegova djevojka Barkaba Bienvenue je nekoliko mjeseci od kako je otpočela vezu sa Paulom rekla da je ostala u drugom stanju, oni su se jako dobro slagali, a Paul je jedva čekao djete kako bi pokazali svima da će biti najbolji roditelji na svijetu.

Ona je prvo njemu rekla da nosi blizance, ali nakon svake kontrole na koju je išla kod ljekara je povećavala broj djece koju nosi, a na zadnjoj je rekla da joj je ljekar rekao da nosi petorke. Paul se radovao što će dobiti pet članova porodice.

On je sve pripremio, kupio je pet kreveta, izabrao imena a onda kada je došao termin su saznali da nije trudna, sve vrijeme je lažirala, pa je zbgo toga morala biti podvrgnuta testiranju i liječenju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *