Marija Šerifović otišla iz Srbije, kad su vidjeli s kim je na plaži, viIice im 0tpaIe: "Sad mogu da pišu koliko hoće, da, udajem se.."
Breaking News

Marija Šerifović otišla iz Srbije, kad su vidjeli s kim je na plaži, viIice im 0tpaIe: “Sad mogu da pišu koliko hoće, da, udajem se..”

Svi koji prate rad i dijelo Marije Šerifović imali su prilike da vidte kako je ona otputovala  utoplije krajev asad ai uzela sebi kako kaze zasluzeni odmor. Ona je otišla čak u KaIif0rniju, a dok je tamo, bila je jako aktivna na društvneim mrezama. Ovih dana se dosta spekuliše o njenom emotivnom statusu, ali ona je sada pokazala sa kim uziva na plazi i svi su se začudili, jer to nije ono što su očekivali.

Tu je bilo dosta muškaraca da vam vilice padnu, a ona je napisala čak i jedan komentar za medije, kako poslije te slike mogu da pišu kako se udaje i mogu da pišu šta god žele. Ona je neko ko opušteno reaguje izgleda na sve prozirke i na jako lijep način negira neke situacije. Kako se do sad nije oglašavala povodom spekulacija, mnogi su povjerovali u iste. Pokazala je da umije d auziva i sa mlađima, na šta je Jelena K. pohvalila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *