Ceca snimila kćerku pored bazena: Anastasija opušteno njhala kukovima, Instagram se usijao zbog nje
Breaking News

Ceca snimila kćerku pored bazena: Anastasija opušteno njhala kukovima, Instagram se usijao zbog nje

Ceca snimala kćerku pored bazena, Anastasija se opustila i zaplesala: U zadnje vrijeme poznate ličnosti dijele snimke iz doma i pokazuju kako provode vrijeme u izolaciji.

Poznati su apelovali na svoje pratioce da poštuju mjere koje su donesene i da budu odgovorni.  Ceca je podijelila snimak svoje kćerke kako pleše uz pjesmu Selme Bajrami. Vidi se da im je baš zabavno:

#

Isp0vijest dana: “Nisam mogao da nađem posao.  Bilo mi je dosta nepravde i toga ne dobijam prilike jer nemam poznanstava i ne podmićujem. Zato sam odlučio da odem u Austriju.  Nisam ni od koga očekivao pomoć, ali mi je interesantno kako me rodbina koja tamo već dugo živjela, odvraćala od te odluke.

Samo što nisu počeli da plaču nad svojom sudbinom.  Kao da ja nisam informisan, pa da ne znam kakvo je stanje u nekoj državi. Čim su čuli da želim da odem u Austriju, počeli su priču kako tamo nije idealno, da je tešk0 naći posao.

Da je njima g0re nego nama ovdje.  Naravno da nisam slušao. Samo sam ih pitao zašto se nisu vratili u Bosnu, ako im je u inostranstvu tako tešk0.  Uglavnom, na početku mi je trebalo vremena da se naviknem, ali sada sam zadovoljan uspjesima koje sam ostvario. Koje nažal0st nisam mogao ostvariti u rodnoj državi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *