Najbrže uklanjanje podočnjaka: Domaća maska od 4 sastojka bolja je i od skupih preparata (Recept)
Breaking News

Najbrže uklanjanje podočnjaka: Domaća maska od 4 sastojka bolja je i od skupih preparata (Recept)

Domaća maska pomoću koje ćete ukloniti podočnjake: Svi mi imamo podočnjake, neki možda izraženije, neki ne.  Bitan fakrot je spavanje jer ukoliko nedovoljno spavamo, imat ćemo izraženije podočnjake. Zato praktikujte da spavate osam sati i da idete na spavanje prije ponoći.

Blijedilo, podočnjaci se mogu javiti kod anemija, bubrežnih b0lesti, ali i drugih stanja, stoga ne bi bilo l0še da  provjerite stanje kod doktora. I da, hranite se zdravo. Unosite više voća  i povrća. Ovdje ćemo vam pokazati efikasnu masku za uklanjanje podočnjaka.

Potrebni sastojci: bademovo ulje, želatin, nana, peršun- Sastojke izmiješati u maloj posudi. Potom staviti na foliju i prekriti jednim slojem folije. Ostaviti da odstoji, a nakon toga isjeći dva polukružna dijela maske i staviti na podočnjake. Ostaviti da djeluje 15-ak minuta. Poslije nekoliko tretmana ćete primjetiti poboljšanje, podočnjaci će se smanjiti.

Veoma koristan sastojak je bademovo ulje. Ono je dobro za kožu, a osim toga će smanjiti izraženost podočnjaka.  Ulje nanosite prije spavanja na lice i nakon nekoliko sedmica ćete primjetiti poboljšanje. I da, ne zaboravite zdravu ishranu  i dovoljno sna. Ti faktori su također veoma bitni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *