Kad su skupili pare, uradili zube: Evo kako su izgledale domaće ličnosti prije vještačkih zuba - Karleuša i Ceca sa starim i malim zubima su hit (Foto)
Breaking News

Kad su skupili pare, uradili zube: Evo kako su izgledale domaće ličnosti prije vještačkih zuba – Karleuša i Ceca sa starim i malim zubima su hit (Foto)

Imali ste do sada priliku mnogo puta da vidite kako su to poznate i slavne ličnosti izgledale prije nego su se dokopale slave i velikih suma novca. Moramo da istaknemo prvobitno da je rijetko ko od njih imao luksuzan život prije slave, mnogi su d apače imali jako l0še materijalne prilike u porodici, neki su ibli u stanju socijalne potrebe, što je tužno.

Mnogi su došli na scenu da se izb0re za sebe, svoj život. Zato mnoge pjevačice nemaju završenu ni srednju školu kad su one sa svojih 14 godina morale ići pjevati i raditi kako bi svojoj porodici ili pak sebi omogućili koliko toliko normalan život.

Kao što u naslovu vidite danas donosimo fotografija poznatih prije nego su se dokopali para i prije nego su uradili zube. Sada svi oni imaju navodno savršene ravne i bijele zube, ali kako bi otvorili oči mladim da vide da to nije tako bilo uvijek i da vide da ne postoje savršeni zubi koji je dala majka priroda, da su to sve navlake:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *