Ceca je to godinama kriIa od svih: Arkan je nije ošišao na ćeIavo zbog veze sa musIimanom, nego zbog 0vog - 0tkrivena prava sur0va istina (Foto)
Breaking News

Ceca je to godinama kriIa od svih: Arkan je nije ošišao na ćeIavo zbog veze sa musIimanom, nego zbog 0vog – 0tkrivena prava sur0va istina (Foto)

Svi mi znamo ko je Ceca, svi mi znamo da je ona žena od Arkana, ponekad pomislimo da znamo sve o njoj, ali kada u medije izađu ovakve informacije, shvatimo da dosta toga o poznatim kao i o Ceci. Ovu informaciju vjerovatno niste znali, a detalji su počeli da se pišu u medijima.

Svi mi znamo da je Ceca željela da ostane kod Arkana u kući, pa makar po cijenu da je ošiša na ćIa’vo, o ovome se mnogo pisalo i spekulisalo. O tome zašto je on nju ošišao se dosta pisalo, prvo se pisalo da ga vara.la, ali onda se dokazalo da mu je bila vjerna.

Poslije se pisalo da se pomirila i tajno viđala sa musIi’manom sa kojim je bila prije Arkana. Jedne su novine prenijele da ništa od navedneog nije razlog, nego da je on Cecu sa jednom pjevačicom uhvatio poslije nastupa u jednoj svlačionici kako se d.ro.giraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *