Oglasio se direktor UKC-a: Evo kakvu dijagn0zu ima predsjednik, niko nije očekivao 0vu b0lest pored upaIe pIuća - šta sad..
Breaking News

Oglasio se direktor UKC-a: Evo kakvu dijagn0zu ima predsjednik, niko nije očekivao 0vu b0lest pored upaIe pIuća – šta sad..

Svi smo odavno već upoznati da je zbog kontakta direktnog sa za’raženom osobom MiIorad morao prvobitno u iz0laciju, ali poslije je dobio određene simptome k0r0ne, pa je odveden i primljen na kIinički centar u Banja Luci gdje je i danas i gdje ga Iiječe. Kako smo putem medija mogli da saznamo prvi test je bio negativan, dok je naredni pokazao da D0dik ipak ima k0r0nu.

Jučer smo imali prilike da od ministra zdravstva primimo informaciju koja je sto posto tačna. D0dik je sada stabilo, stanje mu se prat, ali niko nije očekivao da on ima 0vu boIest pored obostrane upaIe pIuća koju ima. Kako i znamo došao je u b0lnicu zbgo b0lova u zeludcu pa su mu sada dijagnosticirali gastritis. Svi znamo da je to povreda želudčane sIuznice koja ne moze da se više izliječi, može samo da se zaliječi. Da li D0dik zna za ovo još nismo upoznati sa tom informacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *