Poznata Salveta načisto propaIa: Izgleda jeziv0, pIakala pred svima - evo šta joj se desilo sa djeteta, cijela nacija u suzama slušala njene riječi (Foto)
Breaking News

Poznata Salveta načisto propaIa: Izgleda jeziv0, pIakala pred svima – evo šta joj se desilo sa djeteta, cijela nacija u suzama slušala njene riječi (Foto)

Glumica koja se zove Ljiljana Jakšić Salveta je u 52. godini ostala trudna i mnogi su se iznenadili zbog toga. Taj njen partner sa kojima je ostala tr’udna nije htio to pa ju je zbog toga 0stavio i ona je morala sve sama da to odradi. Njena kćerka se zove Darija i ona je danas djevojčica koja želi krenuti maminim stopama, tačnije stopama glume, pa možete i pogledati kako to one izgledaju danas:

Ljiljana je svima poznatija kao Salveta iz poznate humoristične serije “Kursadž1je”, a glumica je jednom posjetila emisiju Magazin In i tamo je rekla odmah svima da kada je njen partner saznao da je tru’dna da ju je ostavio.

Poslije toga se više nije nikada pojavio, rekla je da su od tada otišli svi svojim putem, te da ona nije htjela nikog pr1siljavati na nešto, ali je rekla da ga tada nije mogla razumiti što je to uradio, ali da joj taj odlazak nije napravio nikakve pr0bleme. Kako sada saznajemo njeno diejte je krenulo odavno u školu, a godinu dana bez posla i primanja je nju dovelo do toga da dijete mora salti bez užine u školu i novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *