AngeIa MerkeI poručuje sljedeće: "Imamo važne informacije za sve ljude sa BaIkana koji žele da dođu raditi u Njemačku, od danas.." - obavezno pročitajte
Breaking News

AngeIa MerkeI poručuje sljedeće: “Imamo važne informacije za sve ljude sa BaIkana koji žele da dođu raditi u Njemačku, od danas..” – obavezno pročitajte

Kako znamo stanje na granicma se mijenja iz dana u dan, a kada je Njemačka u pitanju, vidimo se se svi drze ograđeno, ne donose nagle odluke isto tako se trude d aukr0te koliko toliko je moguće stanovništvo pred praznike koji slijede.

Ovo se tiče kao što vidite unutrašnjeg turizma, kako i oni sami ističu, a ovo sve bi Njemačka vIada kako saznajemo mogla usvojiti. AngeIa MerkeI je istakla da se neki dijelovi svijeta trebaju držati još uvijek za sebe, kako kaže, održavanje turizmam jeste bitno, ali bitna je u prevencija novo nastalog v1rusa, koji je još uvijek po svemu sudeći 0pasnost za sve zemlje. Zatoće neke zemlje baIkana kako kaže još uvijek ostati na crvenoj listi i neće moći da turistički dolaze u Njemačku.

Svi žele da povrate svoju ekonomiju, a to mogu uraditi jedino otvaranjem granica i puštanjem turista, jer u velikim zemljamma turizam je glavni prihod, kako su i oni sami istakli. Ljudi se zasigurno vesele svemu tome, jer su poželjeli da se opuste i da prošetaju nekim novim gradovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *