D0dik definitivno p0zitivan: Posjetili ga i novinari u b0lnici, koIuta očima, jedva diše - ima samo jednu posljednju želju
Breaking News

D0dik definitivno p0zitivan: Posjetili ga i novinari u b0lnici, koIuta očima, jedva diše – ima samo jednu posljednju želju

Kako smo imali prilike da ispratimo D0dik je ovih dana bio jedna od glavnih tema svih medija, kako zbog ik0ne koja je pokrenula Iavinu komentara tako i zbog svoje iz0lacije tačnije informacije da je pozitivan na k0r0nu.

Moramo da kažemo da se D0dik do sada nije imao prilike izjasniti, ali novinari su posjetili boInicu u Banja Luci, u kojoj leži jedan od tri člana predsjeništva B0sne i Hercegovine, i oni su dali neke informacije koje su pomogle svim onim koji se pitaju kako je D0dik.

Oni su istakli d aje došao sa b0lovima u želudcu i da je poslije osjetio da jako tešk0 diše, potom mu je bilo još veći b0l u pIućima što je odmah izazvalo sumnju, je rje on bio u kontaktu sa za’raženom osobom. Kada su ga testirali test je bio p0zitivan, ali su ga testirali još 2 puta poslije toga, i jasno je kao dan da ima k0r0nu. Neki kažu da jedva diše, ima obostranu upaIu pIuća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *