PrekipiIo mu: Predsjednik se oglasio na kukanja - "mi samo delimo i šakom i kapom, nek mi još jednom neko kaže da se ne može živjeti sa 100 eura mjesečno.."
Breaking News

PrekipiIo mu: Predsjednik se oglasio na kukanja – “mi samo delimo i šakom i kapom, nek mi još jednom neko kaže da se ne može živjeti sa 100 eura mjesečno..”

Kada je predsjenik Vučić u pitanju, svi znamo ko je on i na kakvoj je funkciji. On se trudi da israti sve što se tiče njegove države, od ekonomije do zdravlja, daje svoje prijedloge i viđenje situacije, ali na kraju krajve ,dovoljno je pametan da glavne odluke prepusti stručnjacima. On je učestvovao i u pravljenju paketa koji su bili dijeljeni socijalno ugr0ženim za vrijeme k0r0ne.

On je odobrio veliki broj pomoći, kako poznatim tako i ovim ljudima koji imaju firme. Naime, on se trudio da enonomiju održi što je bolje moguće, nije zatvarao objekte u drugom mahu odmah, čekao je ljude i njihovu svijest, ali ne može sve sam..

Vučić se oglasio sad ai obratio ljudima sa estradne scene, rekao je kako im je davao i šakom i kapom i d asu bez0brazni jer ne prestaju da kukaju. Dobili su najveću pomoć, da puta su dobili po 90 hiljada eura, što nije mala cifra, slažete se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *