Srbi joj to nikad neće 0prostiti: Lidija Vukičević prešla na isIam? PojaviIa se f0tografija iz džamije na kojoj je pokrivena (Foto)
Breaking News

Srbi joj to nikad neće 0prostiti: Lidija Vukičević prešla na isIam? PojaviIa se f0tografija iz džamije na kojoj je pokrivena (Foto)

Svi znamo da je Lidija Vukičević svima poznata srpska glumica, imala je jako dobre uloge, po kojima će i godinama unaprijed ostati zapamćena. Često se piše o njoj, i njenom izgledu kojeg je uspjela i u kasnim godinama zadržati u savršenstvu. Ona je jedno vrijeme boravila i u Abu Dabiju.

Fotografije sa ovog putovanja je kao i sve ostale njene kolegice dijelila na društvenim mrežama, a sada se u vrijeme  k0r0ne odlučila prisjetiti svojih putovanja, pa ih je ponovo podjelila i izazvala razne reakcije ljudi.

Lidija je na ovom putovanju iskoristila priliku i slikala se u musli.manskoj odori, tačnije pokrivene glave, pa su svi ljudi koji je prate u jednom momentu bili zbunjeni i pomislili da je Lidija Vukičević možda odlučila preći na is.Iam.

Imat ćete priliku ispod ovog teksta da vidite kako izgledaju fotografije iz dzamije i u marami koje je kao pokrivena objavila ova glumica:

Lidija se povodom ovih natpisa nije oglašavala, dokazala je da poštuje tuđu vjeru, a voli svoju što je odluka pravog i velikog čovjeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *