Konačno sve priznala, pogoršaIo se stanje Brenine snahe, porodica 0čajna: Nisu znali da je tako ozbiljno..
Breaking News

Konačno sve priznala, pogoršaIo se stanje Brenine snahe, porodica 0čajna: Nisu znali da je tako ozbiljno..

Kada je ona izjavila da se jedno vrijeme nazaliza u jako teškom stanju i da nije znala kako će preživjeti svi su ostali u čudu jer niko nije znao da su stvari bile tako ozbiljne. Naime, poznato je da je ona kao što vidite riječ je o Aleksandri Prijović nakon poroda u jako kratkom vremenskom periodu uspjela da vrati svoju liniju i svoje kilograme, na čemu su joj se mnogi divili i mnogi joj zavidjeli.

Međutim, Aleksandra je sada progovrila o svemu, istakla je da je oduvijek imala podršku svog muža, ali i njegove majke i svekra, Lepa Brena i Boba, kao i Filip su bili uz nju, kada joj je bilo najteže. Ona je pala u depresiju jer nije mogla podnijeti višak kilograma koji je ostao poslije poroda. Na ovu temu ranije nije pričala, ali sada kad aje sve prošlo, odlučila je da otvori dušu javnosti i kaže da je to sasvim oke.

Nije danima jela, pIakala je jer je bila konstantno gladna, iako su joj govorili njeni najblizi da može to uraditi polahko i da ne treba da se forsira, ona je željela sve ubrzati. Kao što vidimo uspjela je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *