Djevojka mu se pojavila ispred kuće, a u rukama je držala poruku koju je morao uslikati (Foto)
Breaking News

Djevojka mu se pojavila ispred kuće, a u rukama je držala poruku koju je morao uslikati (Foto)

Djevojka se pojavila ispred dečkove kuće, a u rukama je držala poruku koju je morao slikati: Nekada se bespotrebno posvađamo sa partnerom ili partnerkom. Jednostavno smo bili l0še raspoloženi i onda su oni zbog toga ispaštali.

Jedna djevojka je shvatila da je p0griješila i željela se izviniti dečku. Tako da mu je došla ispred kuće sa natpisom: “Izvini što sam se naljutila kada sam bila gladna.” On je to morao da slika i slika je završila na društvenim mrežama.

Ipak, velika je stvar što je na ovaj način to uradila. Mnoge osobe i kada pogriješe neće da urade ništa povodom toga i opet čekaju da druga strana napravi prvi korak, čak i kada nije ništa pogriješila.

Mnogi su ovaj njen potez vidjeli kao simpatičan. Šta vi mislite o ovome? Lijepo je kada neko spozna da je pogriješio i razgovara sa tom osobom o tome.

Ona je izabrala malo drugačiji način, a kako vidimo, naljutila se jer je bila gladna. Shvatila je da je pretjerala i da mora nešto uraditi kako bi se  dečko prestao ljutiti na nju. Mislimo da je u tome i uspjela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *