Pokazala kako čisti radijatore, genijalno: Snimak skupio milion lajkova, uvjerite se zašto (Video)
Breaking News

Pokazala kako čisti radijatore, genijalno: Snimak skupio milion lajkova, uvjerite se zašto (Video)

Jedna žena je pokazala trik kako čisti radijatore. Radijatori se baš zaprljaju, a pošto ih nije baš jednostavno čistiti, onda taj postupak odgađamo. Jesmo li u pravu? Ova žena je pokazala kako čisti svoje radijatore i tim postupkom oduševila internet.

Mnogi su se pitali kako prije nisu uradili nešto takvo. Ipak, treba napomenuti da ona ima plinski radijator. Ovakav postupak bi mogao da ošteti električne radijatore.  Ona je pranje koristila prašak za pranje veša.

U mjericu je stavila prašak, ali i kipuću vodu. Ispod radijatora je stavila peškir i posudu. Kada je sipala vodu, ona je bila sapunasto bijela, a s druge strane je bila tamno-smeđa.

Mnoge nečistoće se nakupe u radijatorima i ostanu veoma dugo jer, kako smo već rekli, skoro svako odgađa njihovo čišćenje. Evo kako je to ona radila, naravno budite pažljivi:

@clever.clean#lumkushmka #lumkushmeka #foryoupage #fypシ #fyp #cleanthatup #cleanbandit #deepcleanig #cleaninghacks #viral #deepcleanig

♬ Lum Kush M’ka – Greta Koci

Na internetu lako možete da nađete razne ideje, trikove koji vam mogu poslužiti.  Često nam neke ideje ne bi pale na pamet, pa dobro dođe nečiji savjet, pomoć.  Bilo da je riječ o kućanskim poslovima ili nekim drugim aktivnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *