Čistačica je u WC-u našla poruku zafrkanta koji je imao spreman odgovor na njenu molbu (Foto)
Breaking News

Čistačica je u WC-u našla poruku zafrkanta koji je imao spreman odgovor na njenu molbu (Foto)

Čistačica je u WC-u našla poruku zafrkanta koji je imao spreman odgovor na njenu zamolbu: Nerijetko izbjegavamo da idemo u javne toalete baš zato što mogu biti prljavi i što ulaskom u iste često svjedočimo nečemu 0dvratnom.

Neke osobe jednostavno nisu naučene na kulturu.  I onda ih se mora non-stop podsjećati na određena pravila, iako je neshvatljivo da neko od nečega takvog jednostavnom može da napravi komplikaciju.

Nije ni čudno što onda radnici budu ljuti na mušterije koje jednostavno ignorišu sva pravila.  Ovdje je čistačica morala da napiše nešto što bi se svakom normalnom podrazumijevalo, ali uvijek se nađe neko ko voli da izbjegne pravila. Ili da se našali.

Čistačica sigurno nije očekivala da će joj neko odgovoriti na ovu njenu molbu. Neko je želio da se našali, pa je na taj isti papir napisao sljedeće:

Vidi se da se voli našaliti. Samo što se mnogi tako šale ili žele napraviti pametni, a upravo  zbog njih ove ili slične molbe, upozorenja moraju da se  kače. Čak i neke stvari, kao što smo već rekli, koje bi se trebale već podrazumijevati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *