Teta iz vrtića mi je javila da odmah dođem po kćerku (4): Kad mi je poslala njenu sliku poludio sam, razbit ću ženu (Foto)
Breaking News

Teta iz vrtića mi je javila da odmah dođem po kćerku (4): Kad mi je poslala njenu sliku poludio sam, razbit ću ženu (Foto)

Javila mi se teta iz vrtića i rekla da odmah  dođem po kćerkicu. Kada mi je pokazala sliku, nisam mogao vjerovati: Jedan otac je dobio poruku od tete iz vrtića u kojem je njegova kćerkica.

Teta je rekla da odmah dođe po nju. Ocu nije bilo jasno, pa je pitao šta je razlog za to. Kada mu je teta objasnila, bio je u šoku, a u nastavku pogledajte šta se desilo:

Zamislite da je našminkala svoje dijete ovako? Ovo je zaista previše. Iako nam nije jasno zašto nisu rekli njenoj majci to što su rekli ocu. Naravno da je ovo sve njih uznemirilo. Otac pogotovo kada je vidio u kakvom stanju mu je kćerka.

Danas se mijenjaju trendovi, forsira se ta šminka, tako da i djevojčice mogu da podlegnu tome. Ono što je bizarnije jeste da su neke majke u stanju da ovako šminkaju svoje male kćerke.  Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji?

Razumijemo da se vaspitačica iznervirala jer ovo zaista nije bilo prihvatljivo. Ovo nije obična šminka, znate prije one setove za djevojčice koji su se mogli kupiti? Ovo je baš profesionalna šminka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *