"Budućnost" BiH: Najsmješniji predizborni plakati, koji je vaš favorit? (Foto)
Breaking News

“Budućnost” BiH: Najsmješniji predizborni plakati, koji je vaš favorit? (Foto)

Sada idu izbori i imali smo prilike vidjeti razna lica koja su se kandidovala. Vjerovatno ste vidjeli neka poznata lica, pa ste se također čudili što su se našla na tim listama.  Ovdje vam donosimo neke od tih kandidata koji su svojom pojavom, propagandom sve nasmijali.

Dobro, ne samo nasmijali. Mnogi se razočaraju, ne bude im svejedno kada vide kakve osobe se sve prijavljuju. Zapitamo se kuda ide ovaj svijet. Možda nam bude smiješno, ali u isto vrijeme nam bude krivo jer sebi očigledno svako daje za pravo da se kandiduje. Evo neki od nasmješnijih plakata:

Gospodin ne zna očigledno ni ko je Andersen, ni ko su  braća Grimm. Mogao je barem proguglati, prije nego je iste naveo u riječi svoje kampanje.

Mogao bi da pročita neku bajku Andersena, ali i braće Grimm. Da razluči pisce od likova iz bajki. Zaista žal0sno. U nastavku pogledajte još kandidata:

I, šta kažete na sve ovo?  Koliko vas je nasmijalo, toliko vas je i rastužilo. Jesmo li u pravu?  Pitanje je koga ćemo još vidjeti da se kandidovao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *