Primijetio je bizaran detalj na jednoj kući u selu: Pogledajte šta su imali oko prozora, 0vo je hit (Foto)
Breaking News

Primijetio je bizaran detalj na jednoj kući u selu: Pogledajte šta su imali oko prozora, 0vo je hit (Foto)

Čovjek je primjetio bizaran detalj na jednoj kući u selu. Pogledajte šta su imali oko prozora: Ovaj detalj  na jednoj kući je mnoge začudio. Jednostavno nije moglo da prođe neprimjećeno. Ne znamo zašto bi se neko ovoga dosjetio, ali eto. Evo šta je neko slikao:

I, šta mislite  o ovome? Očigledno je neko dodao ovo “pomagalo” za posmatranje okoline. Desi se da tako naiđemo na neke prizore koji baš nisu uobičajeni. Tada ostanemo u čudu i pitamo se zašto bi se neko toga dosjetio.

Nekada ti prozori podsjećaju na skrivenu kameru. Mislimo da se neko šalio, a onda još više ostanemo u čudu kada vidimo da to nije bio slučaj. Da se nisu šalili i da su ozbiljno mislili. Slika je naravno, kako to obično biva, postala hit na društvenim mrežama.

Izazvala je  veliku pažnju na društvenim mrežama i mnogi su naravno počeli da se šale na taj račun.To se veoma često desi. Neko slika određeni prizor, objavi i onda se šali na taj račun.  Tako se desilo i ovdje. Šta vi mislite, zašto bi se neko dosjetio nečega ovakvog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *