Najčudnija kuća na Balkanu, svi se smiju kad prođu pored: Vidite li šta je čudno? (Foto)
Breaking News

Najčudnija kuća na Balkanu, svi se smiju kad prođu pored: Vidite li šta je čudno? (Foto)

Ovo je najčudnija kuća u cijeloj Srbiji. Svi se smiju kada prođu pored nje: Dešavalo se tako da određene  građevine  privuku veliku pažnju svojim izgledom. Ova kuća u Srbiji je jedna od takvih.

Slika kuće sa Banovog brda u Beogradu je postala hit na društvenim mrežama. Kada vidite kako izgleda, biće vam jasno zašto je tako. Pogledajte kako izgleda:

Vidite da se neko i našalio baš zbog ovakvog izgleda.  Urađen je temelj i podignuti su stubovi kuće. Osim ploče i stubova nema više ničega. Tek od drugog sprata ide dom.

Korisnici interneta su se počeli pitati kako stanari ulaze, a onda je objašnjeno  da je taj dio samo nastavak stare porodične kuće koja je “slijepljena” uz novosagrađenu. Ovu kuću su počeli nazivati sa “čardak ni na nebu ni na  zemlji”.

Bilo je i onih koji su pisali da su viđali već prije ovakve kuće i to na obalama Dunava  i Save.  Šta vi mislite o ovome? Da li ste nekada imali prilike da vidite nešto slično ovome?  Svakako da ovakva gradnja ne može baš da prođe nezapaženo. Slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *