Lik u kabrioletu se zaustavio tačno na zebri, a muškarac mu se osvetio na genijalan način (Video)
Breaking News

Lik u kabrioletu se zaustavio tačno na zebri, a muškarac mu se osvetio na genijalan način (Video)

Lik u kabrioletu se zaustavio tačno na zebri. Muškarac mu se 0svetio na genijalan način: Sigurno je i vama kao pješaku mnogo puta zasmetalo kada želite preći cestu na pješačkom, a auto vas ne pušta ili stane preko čitavog pješačkog prelaza.

U saobraćaju se dešavaju brojne situacije koje  nas mogu iznervirati. Tako je vozač kabrioleta zaustavio auto tačno na pješačkom prelazu, a pješak mu se 0svetio na genijalan način.

Muškarac  se na genijalan način 0svetio za to što je kabriolet stao na pješačkom prelazu. Pogledajte šta je uradio i zašto je oduševio internet:

Mislimo da ovo niko nije očekivao, a najmanje vozač kabrioleta. I ljudima koji su se tu zadesili je bilo interesantno.Ovakvo nešto biste možda vidjeli na skrivenoj kameri, zar ne?

Mislimo da će vozač dobro da zapamti ovo što se desilo i da mu više neće pasti na pamet da stane baš tako preko čitavog pješačkog prelaza.nOvaj video je postao hit na društvenim mrežama.

Mnoge je nasmijao. Prokomentarisali su kako se pješak “0svetio” na pravi način. Št vi mislite o ovome? Kako  biste vi reagovali da  se nešto slično vama desi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *