Stara majka je odnijela svoj mobitel na popravku, a 0no što je radnik rekao joj je promijenilo život
Breaking News

Stara majka je odnijela svoj mobitel na popravku, a 0no što je radnik rekao joj je promijenilo život

Majka je odnijela svoj mobitel na popravku. Ono što je radnik rekao, promijenilo joj je život: Znamo da se većina starijih osoba baš i ne razumije u tehnologiju. Tako i jedna stara majka.  Kupila je jedan telefon nedavno, ali se nije baš razumjela u to.

Nakon nekog vremena zaključi da joj je telefon u kvaru. Stoga je tražila majstora koji bi ga popravio. Našla je majstora i predala mu telefon. Rekla mu je da je telefon u kvaru i zamolila ga da ga popravi.

Majstor je pogledao telefon, vratio ga majci i rekao da telefon nije u kvaru, da je sa njim sve uredu. Tada starica pogleda radnika i sa suzama u očima upita:” Zašto me onda moja djeca ne zovu?”

Žal0sno je to da starije osobe često budu odbačene od strane svoje djece, unučadi u starosti. Ne bismo ni mi voljeli da se to nama desi. Stoga ih obiđite, nazovite, obradujte.

Neće vam oduzeti puno vremena, a njima će mnogo značiti. Sjetite se da su bili uz vas dok niste ojačali, porasli i postali to što danas jeste. Uz njih. Uz njihovu pomoć  i podršku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *