Kit je danima bio zaglavljen između stijena, a pogledajte šta se desilo kada je 0n naišao (Video)
Breaking News

Kit je danima bio zaglavljen između stijena, a pogledajte šta se desilo kada je 0n naišao (Video)

Kit je danima cvilio jer je bio zaglavljen između stijena, a onda je naišao čovjek koji ga je spasio. Ovaj slučaj se dogodio 2015. godine. Kit se zaglavio između stijena. Nije mogao da se vrati u vodu i tako je ostao nekoliko sati.

To je zaista bilo pravo mučenje za životinju. Jadan kit je plakao. Što je vrijeme više odmicalo, stanje se pogoršavalo. Spasioci su ga pokrili dekama kako bi ga zaštitili od sunca. Bilo je tešk0 pomaknuti sa mjesta na kojem se nalazio.

Kit je ubrzano disao, ali je opet osjećao da su spasioci tu da ga spase, ne povrijede. Stijene su bile previše oštre i postojala je mogućnost da se životinja povrijedi. Spasioci su je štitili od sunca i održavali mokrom.

Nakon osam sati zarobljenosti je napokon mogla da pliva vodom. Da je još ostala, ne bi preživjela. Srećom, životinja je  spašena. Ovdje možete da vidite kako je tekla akcija spašavanja:

Svaka čast spasiocima na trudu i želji.  Jadna životinja se baš našla u užasn0j poziciji. Zaista je žal0sno vidjeti neke ovakve prizore, ali se srećom ovo završilo dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *