Jeziv snimak, vjetar odnio djevojčicu na pučinu: Svi se pitaju gdje su bili roditelji, a sad je stigao odgovor (Video)
Breaking News

Jeziv snimak, vjetar odnio djevojčicu na pučinu: Svi se pitaju gdje su bili roditelji, a sad je stigao odgovor (Video)

Jezivi snimak. Djevojčicu vjetar odnio na pučinu: Ovaj snimak je sve ostavio u š0ku. Vjerovali ili ne,  trogodišnja djevojčica je na svom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom. Sve to se dešavalo u blizini grada Patra. Srećom, sve se dobro završilo.

Djevojčicu su spasili. Posada ju je izvukla na sigurno, a djevojčica nije bila svjesna u kakvoj 0pasnosti se našla. Snimak se proširio društvenim mrežama. Svi su bili u š0ku kada su čuli šta se desilo i pitali su se gdje su roditelji bili za to vrijeme. Kako grčki mediji objavljuju, otac se navodno u moru igrao sa djevojčicom.

Ona je bila na dušeku, a onda je vjetar promijenio pravac i počeo da djevojčicu nosi ka pučini. Otac je plivao ka djevojčici, kao i još nekoliko ljudi. Vjetar je bio toliko jak, da niko nije uspijevao da dođe do nje. Roditelji su obavijestili spasioce i nadležne.

Srećom, uspjeli su da spase djevojčicu. Nakon ovoga što se desilo, djevojčica je vraćena na plažu gdje je nastavila da se igra sa drugarima. Naravno nesvjesna 0pasnosti u kojoj se našla. Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *