Najmoćnija žena Srbije uhvaćena s kćerkom: Niko nije mogao ni da pretpostavi čime se bave (Foto)
Breaking News

Najmoćnija žena Srbije uhvaćena s kćerkom: Niko nije mogao ni da pretpostavi čime se bave (Foto)

Najmoćnija žena Srbije uhvaćena sa kćerkom. Niko nije mogao pretpostaviti čime se bavi: Ona je najmoćnija žena Srbije. Možda niste čuli za nju jer sada novine mediji izvještavaju o potpuno drugačijim tipovima ličnosti. Posebno onim koje nikome ne bi trebale da budu primjer, ali se jednostavno nameću.

Ovdje je riječ o ženi koja je veoma uspješna, te je zbog svoje ambicije postala najmoćnija žena Srbije. Njeno ime je Milka Forcan i rođena je 1969. godine. Od malih nogu ima zacrtane ciljeve kojima korača.  Školovanje je završila u Londonu, a pri povratku u Srbiju počinje da radi u Delta holdingu.

Brzo je napredovala i uskoro je došla do  pozicije potpredsjednice. Prije tih pozicija bila je direktorica marketinga i finansijska direktorica. Milka je od Privredne komore grada Beograda  2005. godine dobila priznanje za Menadžera godine. Pored toga što ima vrlo uspješnu karijeru, ona je i porodična žena.

Udata je i ima dvoje djece. Sada je odlučila malo se  odmoriti i posvetiti porodici. Njena kćerka Jovana veoma liči na nju. Lijepa je, a i ambiciozna. Jovana studira u Ženevi i konstantno radi na svome usavršavanju.

Voli i putovati, tako da na njenom Instagram profilu možete pronaći razne slike sa putovanja. Jovana je veoma bliska sa majkom i dosta vremena provode zajedno. Često zajedno  idu na kulturološka dešavanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *