Darko Lazic ponovo u bolnici? Marina se hvata za glavu, evo šta se desilo
Breaking News

Darko Lazic ponovo u bolnici? Marina se hvata za glavu, evo šta se desilo

Darko Lazić je mnogo smršao nakon operacije želuca. Imao je 142 kilograma, a  sada navodno ima 72 kilograma. Ono što obično biva pr0blem kod osoba koje su izgubile dosta kilograma jeste taj višak kože koji ostaje i koji je potrebno riješiti. Tako da se Darko odlučio da će uskoro i to uraditi.

Smršao je, ali mu višak kože naravno smeta. Vjerujemo da će se mnogo bolje još osjećati kada ukloni taj višak. Darko Lazić sada izgleda mnogo drugačije i ljepše. Svakako da je promjena značajna. Kada uporedite njegove slike od prije nekoliko mjeseci i sada, svakako da zaslužuje pohvale.

Pjevač kaže da su mu kilogrami dosta fizikalnu terapiju otežavali nakon operacije. Sada je to drugačije i Darko Lazić se dosta bolje osjeća. Pjevač je jedan period vodio nezdrav život. Imao je pr0blema sa alk0holom, nark0ticima, a uz to je očigledno bio ovisan i o hrani.

Nakon nesreće koja mu se desila, promijenio je način života i svakako da se vidi razlika. Njegovi fanovi mu uvijek šalju poruke podrške, a sada pogotovo dobija komplimente na račun svog izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *