Jednom seljanka, uvijek seljanka: Dragana Mirković masno platil haljinu u kojoj izgleda kao kokoš, džaba milioni kad nema ukusa (Foto)
Breaking News

Jednom seljanka, uvijek seljanka: Dragana Mirković masno platil haljinu u kojoj izgleda kao kokoš, džaba milioni kad nema ukusa (Foto)

Draga Mirković je neko ko je ostvario zaista zavidnu karijeru. Jedna je od najuspješnijih pjevačica. Njene pjesme su hitovi, a nastupi među najposjećenijim.  Zarađuje dosta novca, ima slavu. Osim toga, mnogi imaju samo lijepe riječi za nju. Ipak, postoji jedna stvar zbog   koje često dobija negativne komentare.

To je njen stil oblačenja. Mnogi će se složiti da Dragana baš i nema ukusa kada je riječ o odijevanju. Bilo je raznih odjevnih kombinacija  koje su izazvale l0še reakcije.  Fanovi su se pitali zašto je takvo nešto obukla i kako ne vidi kako izgleda.

Mnogima je neshvatljivo da neko ko ima tako puno novcima i toliko promašaja u odabiru odjevnih kombinacija. Ako već sama ne može napraviti dobar odabir, zašto ne unajmi stilistu koji će joj pomoći u tome.

Bilo je tako odjevnih kombinacija Dragane Mirković koje su izazvale takve reakcije, ali ova haljina sa nastupa prije 15 godina je napravila takav efekat da se o njoj još priča. Fanovi su bili u š0ku kada su je vidjeli takvu i pitali su se kako joj se ta haljina mogla svidjeti. Pogledajte kako je haljina izgledala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *