Bio sam potpuno zdrav, a stavili su me na respirator: Jeziva ispovijest mladog Srbina otvorit će vam oči
Breaking News

Bio sam potpuno zdrav, a stavili su me na respirator: Jeziva ispovijest mladog Srbina otvorit će vam oči

Miodrag Petrović (48) iz Trstenika je bio zdrav. Nije imao nekih zdravstvenih pr0blema.  Odjednom je završio na respiratoru. I to na 20 dana. Utvrđeno mu je da ima gripu H1N1, a doktori su se uplašili da pored toga nema i k0r0nu.  Miodrag kaže kako je sve krenulo kao obična gripa, a  onda je preko noći mutirala u svinjsku.

Dobio je upalu oba plućna krila i bio bez  svijesti.  Sada se osjeća mnogo bolje. Apeluje na sve da se paze i da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima.  Zamolio je ljude da se čuvaju kako ne bi sebe ili svoje bližnje doveli u ovu ili goru situaciju.

Miodraga sada čeka operacija jer mu je  respirator ostavio ožiljak na dušniku koji sada mora da se operiše.  Budimo odgovorni i prema sebi i prema drugima. Nekome i obična gripa može biti 0pasna, može dovesti do komplikacija.

Ne biste se tako bahatili i bili neodgovorni da vi ili neko od vama dragih osoba oboli od kor0ne. Kakvu god teoriju imali o nastanku virusa, virus postoji. To je činjenica. Ovaj gospodin nije imao k0ronu, ali je jedan virus mogao da ga košta života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *