Moja sestra je u vrtiću nacrtala našu porodicu, ali i nepoznatog čovjeka, a tek kad čujete ko je on (Foto)
Breaking News

Moja sestra je u vrtiću nacrtala našu porodicu, ali i nepoznatog čovjeka, a tek kad čujete ko je on (Foto)

“Moja sestra je u vrtiću nacrtala našu porodicu, ali je nacrtala i nepoznatog čovjeka.. Niko nije znao ko je on. Kada su je pitali ko je čiko, ona je rekla da je on Riki Martin.” Ova poruka je sve nasmijala na društvenim mrežama.

Dječiji odgovorni znaju biti tako originalni da ostanemo bez riječi.  Nekada nas ti odgovori nasmiju, a nekada nas zbune. Sigurno vam ni na kraj pameti nije bilo da je riječ o Rikiju. Kao što ni njeni članovi porodice nisu mogli da pretpostave.

Baš se sjetila Rikija da nacrta.  Imali smo prilike na internetu vidjeti razne odgovore djece. Ti odgovori bi nas nekada nasmijali, a nekada ostavili bez teksta. Nekada ostanemo u čudu zbog njihovog načina razmišljanja.

Dosjete se odgovora kojih se mi stariji čak ne bismo mogli da dosjetimo. I samim učiteljima bude interesantno da čitaju tako originalne odgovore. Nerijetko isti završe na društvenim  mrežama gdje sve nasmiju.

Crtež ove djevojčice je sve nasmijao. Ne bi bilo tako da njena sestra nije objasnila o čemu se radi i pojasnila nam koga je to zapravo njena sestra nacrtala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *