Konobar potpuno izgubio živce, pogledajte šta je poručio "dragim gostima" (Foto)
Breaking News

Konobar potpuno izgubio živce, pogledajte šta je poručio “dragim gostima” (Foto)

Konobar s Brača je bio previše iskren.Svi radnici jedva čekaju godišnji odmor, ali poruka ovog konobara je postala hit na društvenim mrežama. Nije mogla da prođe nezapaženo. Pogledajte šta je to poručio gostima:

Očigledno je i sam bio nervozan, iznerviran zbog događaja na poslu. Susreće se sa raznim profilima osoba, tako da  je jedva čekao da odmori.

Nisu ni svi gosti kulturni, neki baš znaju da budu nekulturni, nestrpljivi, tako da se vjerovatno i zato raduje što jedno vrijeme neće imati susreta sa  njima. A nije ni jednostavno biti ljubazan i kulturan uprkos nekulturi i vrijeđanju od strane  mušterija.

Bonus: “Trudila sam se da odlično obavljam svoj posao. Odgovorna sam i  nisam željela da iznevjerim šefa.  Nisam se bunila ni kada sam radila više nego što sam trebala jer sam mislila da će se to isplatiti. Da će se moj trud primjetiti i cijeniti.

Nadala sam se i unapređenju. Veoma sam se razočarala kada je unapređenje dobila djevojka koja je došla prije par mjeseci, uz to nema kvalifikacije kao ja, niti radi dobro posao. Bila sam ljuta, ali nisam mogla da napustim jer su mi pare bile baš potrebne.

Onda sam počela tražiti druge poslove i kada sam primljena ovdje sam dala otkaz.  Šefu je bilo krivo. Krivo jer je tešk0 naći  nekoga kao ja ko će posao raditi bez pogovora.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *