Možete li pronaći na slici leptira, patku i šišmiša: Samo rijetkima to polazi za rukom (Foto)
Breaking News

Možete li pronaći na slici leptira, patku i šišmiša: Samo rijetkima to polazi za rukom (Foto)

Ovdje vam donosimo još jednu mozgalicu. One su veoma interesantne, a uz to nas potaknu na razmišljanje. Možete malo da testirate svoju moć zapažanja. Ono što ovdje trebate uraditi jeste da na ovoj slici nađete paku, leptira i šišmiša.

Ovakvi testovi se koriste i za procjenu da li vam prijeti demencija. Naravno, nismo svi isti. Neko ima dobru moć zapažanja i lako će uočiti skrivenu pojavu, ali dosta osoba neće opaziti tako lako i trebat će im više vremena. Pogledajte ovu sliku dobro, obratite pažnju na detalje i probajte pronaći ove životinje:

I, kako ide? Da li ste ih uspjeli sve pronaći? Ili niste? Ili ste možda uspjeli pronaći neke od njih?  Ova mozgalica je svakako bila teža od većine koje možete naći na društvenim mrežama, zar ne?  Barem ste se malo aktivirali, a vjerujemo da ste se i zabavili.

U našim člancima ste često imali prilike vidjeti ovakve mozgalice. Nekada je bilo riječi o traženju razlika, nekada o traženju skrivenih predmeta ili grešaka. Neke su bile teže rješive, a neke opet jednostavnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *