Došao je iz Njemačke, ali zbog njegove urnebesne registracije svi su znali da je naš (Foto)
Breaking News

Došao je iz Njemačke, ali zbog njegove urnebesne registracije svi su znali da je naš (Foto)

Došao je iz Njemačke na Dugi otok, a zbog registracija su svi znali da je naš. Na Dugom otoku su slikali ovo auto zbog zanimljivih registracija. Svi su znali da se ne radi o njemačkom turistu. Pogledajte i zbog čega:

Na tablicama piše: “Šta je?” Na društvenim mrežama su tako bile objavljivane razne neobične registracije. Neke su bile duhovit, zanimljive, a neke čak i vulgarne.

+Bonus: “Nabacivao mi se kolega.  Nemam ništa protiv njega, drag mi je, ali mi se jednostavno ne dopada u tom smislu. Mislim da nismo jedno za drugo. Nisam mu željela davati lažnu nadu i odmah sam mu rekla da ne bih htjela ništa više.

Nisam bila drska, kulturno sam mu objasnila. Nisam ga p0nižavala, vrijeđala. Samo sam bila iskrena.  Do tada sam ga smatrala kulturnim, zrelim momkom, ali nakon 0dbijanja je pokazao sve suprotno. Postao je drzak, počeo da me  trača  prijateljima i kolegama.

Počeo je i svašta da izmišlja. Da se razumijemo, ja nikada ne bih druge uključivala u priču i hvalila se kako sam ga odbila. To nije moj stil.Stvarno jadn0 od njega. Šta sad? Svaki put kada vas neko odbije ili ne ispadne nešto onako kako ste željeli, pokazat ćete svoju najg0ru stranu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *