Zadnjca tek na osmom mjestu: Šta muškarci prvo primijete na ženi, iznenadit ćete se
Breaking News

Zadnjca tek na osmom mjestu: Šta muškarci prvo primijete na ženi, iznenadit ćete se

Zadnjica je tek na osmom mjestu. Evo šta muškarci prvo primjete na ženi. Iznenadit ćete se: Vjerovatno većina žena misli da muškarci na ženama primjete prvo 0bline, ali to nije baš tako.

Sprovedena je anketa u kojoj su muškarci trebali da odgovore šta je to što prvo primjete na ženama. Na ovoj slici su prikazani rezultati. I ne, zadnjica nije na prvom mjestu. Pogledajte kakve je rezultate anketa pokazala:

Kao što možemo da vidimo muškarci prvo primjete oči na ženi.  To im je nekako najprivlačnije, a na drugom mjestu se nalazi osmijeh.  Vidite da je p0grešno mišljenje da muškarci prvo primjete 0bline i da ipak postoje privlačnije stvari od toga.

Opet, sve je to individualno. Neko će prvo primjetiti neke osobine, neko nešto drugo. I momci, da li se vi slažete sa ovim rangiranjem ili biste drugačije to rasporedili?  Kako biste vi rasporedili te osobine?

Da li ste od onih kojima bi prvo pažnju privukle obline ili neke druge osobine?  A vi djevojke, da li ste očekivali da će muškarci dati ovakve odgovore ili ste imali drugačiji odgovor na to?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *