Dječak udario rukom po vodi, a onda je uslijedio nestvaran prizor (Video)
Breaking News

Dječak udario rukom po vodi, a onda je uslijedio nestvaran prizor (Video)

Jedan video je osvojio sve na društvenim mrežama.  Riječ je o dječaku koji se uspio sprijateljiti sa jednom ogromnom ražom. Ne biste pomislili da su raže baš prijateljski nastrojene, zar ne? Ko bi se usudio uopšte da im se približi? Ovaj dječak jeste.

Nije ni čudo što ih se plašimo obzirom da je riječ o 0pasnim životinjama, životinjama koje imaju na repu otr0vnu bodlju koja im služi za odbranu. Jedna raža je tako usmr.tila i ‘Lovca na krokodile’, australskog TV voditelja Stevea Irwina. U ovom videu možete pogledati kako se dječak sprijateljio sa ražom:

Šta kažete na ovo? Kao što možemo da primjetimo oni koji su tu bili prisutni nisu bili uplašeni kada su je ugledali. Nama tako bude čudn0 vidjeti kako se neke osobe ne boje pojedinih životinja koje u našem okruženju nisu  toliko zastupljene.

Neke osobe opet žive na takvim mjestima gdje često viđaju te životinje i naviknu se na njihovo prisustvo. Čak i kada je riječ o 0pasnim životinjama. Drugačije reaguju nego što bismo mi to navjeverovatnije uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *