Dea Đurđević je prije više od godinu doživjela strašnu nesreću: Danas se skinula i pokazala ruku (Foto)
Breaking News

Dea Đurđević je prije više od godinu doživjela strašnu nesreću: Danas se skinula i pokazala ruku (Foto)

Dea Đurđević je prije godinu i po  dana skoro izgubila ruku. Danas je pokazala šta može: Voditeljica je prošle godina doživjela nešto veoma traumatičn0. Krenula je to jutro na posao, a  onda je doživjela sudar.

Nije bilo ništa 0zbiljno, ona i žena koja je učestvovala u istom su izašle da pogledaju kolika je šteta na autu i razgovarale su. Dea je stajala na trotoaru. U tom trenutku je naišao autobus i udario Deu. Dea je na mjestu nesreće ostala bez ruke.

Doktori su joj istu potom prišilli.  Naravno da je to što je doživjela veoma traumtičn0, ali se Dea trudila da ostane pozitivnog duha.  Ubrzo se i vratila na ekrane. Dea vrijedno trenira, želi biti u što boljoj kondiciji.

Snimak sa treninga je objavila na svoj profil. Na snimku se može vidjeti i  kako joj danas izgleda lijeva ruka. U životu se dese svari koje ne planiramo, Dea je preživjela takvo traumatično iskustvo, ali je uprkos tome ostala pozitivna.

Mnoge osobe su preživjele traumatična iskustva, ali ne dozvoljavaju da ih to stopira. Uprkos tome nastavljaju dalje i bore se, motivišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *