Otišla u Hrvatsku na more pa zatekla jeziv apartman: Pogledajte za šta je platila 83 eura po danu (Foto)
Breaking News

Otišla u Hrvatsku na more pa zatekla jeziv apartman: Pogledajte za šta je platila 83 eura po danu (Foto)

Otišla je u Hrvatsku na more,  pa zatekla jezivi apartman. Š0kirala se kada je vidjela kako izgleda: Jedna blogerica iz Austrije često putuje, a ovaj put je njena destinacija bila Hrvatska.  Naišla je na neug0dno iznenađenje, ali je opet našla način da uživa.

Ona je naime trebala odsjesti u jednom apartmanu nadomak Opatije gdje je cijena 83 eura po danu. Tada je ostala š0kirana prizorom. “Možete li vjerovati? Odvratn0 je.” Apartman u kojem je trebala odsjesti je bio neuredan, stvari su bačene na pod.

Nije željela tamo da prespava, pa je odlučila da prespava na plaži. Iako je bilo 0pasno jer ju je mogao neko napasti i 0pljačkati, ona je uzela jastuk i pokrivač te se smjestila na plaži.

Kaže da ju je apartman dosta rastužio i da ne može vjerovati šta se iznajmljuje za taj novac. Ni mi ne možemo da vjerujemo. Kao da im je bio cilj da otjeraju turiste, a ne da ih fino dočekaju kako bi se isti ti turisti i sljedeće godine vratili da ljetuju baš tu.

Iskustva turista u Hrvatskoj često nisu baš prijatna. Mnogi turisti su se žalili na neg0stoprimstvo, kao i enormne cijene.   I obično iznajmljivanje ležajke je bilo preskupo. Imali smo prilike već  čitati o takvim neprijatnim iskustvima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *