Jezivo kao u filmu: Žena (57) ustala iz groba, pijane komšije je živu zakopali (Video)
Breaking News

Jezivo kao u filmu: Žena (57) ustala iz groba, pijane komšije je živu zakopali (Video)

Sam naslov vam je sigurno izazvao jezu.  Tešk0 je i pomisliti da se ovakvo nešto može dogoditi u realnosti. Rekli bismo da je to samo moguće na filmovima, ali nije. Nažal0st, postoje tako užasne stvari koje ljudi rade drugima.

Ukrajinka Nina Rudčenko (57)  je doživjela takav už.as. Nju su naime napali susjedi muškarci starosti 27 i 30 godina. Upali su u njenu kuću i počeli je tući bejzbol palicom. Mučili su je dok se nije onesvijestila. Na tome nisu stali.

Odveli su je do gr0blja, probudili je i natjerali da sama sebi iskopa gr0b.  Rekli su joj da legne unutra. I počeli su da je živu zakopavaju. Uz to su se smijali i govorili da će joj p0biti porodicu. Kako Nina kaže, upitali su se da li je mrtv.a i otišli su.

Ona je šakama pokušavala da zadrži malo zraka.  Spasila se jer gr0b nije bio dubok. Dopuzala je do kuće i izgubila svijest.Osumnjičeni su uhapšeni. Pravdali su se kako su bili pod uticajem alk0hola.

Prijeti im kazna zatv0ra od 10 godina, iako za ovakvo nešto ta kazna nije dovoljna.  Saznaje se da su oni bili ljuti na Ninu jer im je uzela psa.  Ovo je zaista bizaran slučaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *