Minijaturni konj počeo trčati za vlasnikom: Prizor je raznježio svijet, pogledajte i zašto (Video)
Breaking News

Minijaturni konj počeo trčati za vlasnikom: Prizor je raznježio svijet, pogledajte i zašto (Video)

Minijaturni konj je počeo da trči za vlasnikom. Prizor je razniježio svijet, a evo i zašto: Beba ponija je osvojila srca  korisnika interneta.  Mladunče je toliko slatko da  je snimak postao hit na društvenim mrežama.

Žena koja je snimila video je rekla da je mladunče staro samo tri dana. Na snimku se vidi i mama poni koja je došla da provjeri mladunče. Beba poni je počela da trči. Pogledajte i vi kako je to izgledalo, zašto snimak razniježio sve:

Da li ste prije imali prilike vidjeti kako izgleda mladunče minijaturnog konja? Baš je slatko, zar ne?  Snimci životinja nam baš znaju popraviti raspoloženje.

Bonus: “To što nekoga volite ne znači da mu trebate prelaziti preko svega što radi. Moja devojka me konstantno lagala, iskorištavala. Kada su mi drugi skretali pažnju na to govorio sam da nemaju pojma, da su samo ljubomorni.

Onda sam shvatio da su u pravu i da sam samo ja bio u zabludi. Bio sam iskren, povezao neke tsvari i shvatio da me ne voli. Da je sa mnom iz drugih razloga. Raskinuo sam vezu. Nije mi bilo lako, ali sada sam sretan. Pitam se kako to prije nisam video.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *