Zadatak za prave detektive: Ko je majka dječaka? Jedan detalj je ključan (Foto)
Breaking News

Zadatak za prave detektive: Ko je majka dječaka? Jedan detalj je ključan (Foto)

I pravi detektivi se namuče. Ko je majka dječaka? Vidite li ključni detalj? Nastavljamo sa mozgalicama. One su veoma zabavne, a pored toga što su zabavne, potaknut će nas na razmišljanje.

Ovdje vam donosimo jednu koja je namučila sve. Pogledajte ovu sliku i recite koja je od ovih žena majka dječaka. Jedan detalj je ključan, vidite li koji:

 

Koji je vaš odgovor i zbog čega ste pomislili da je tako?  Ovdje vam donosimo i tačan odgovor: Žena u sredini je majka. Ona je jedina uznemirena zbog toga što dijete plače, dok se ostale smiju.

Ono na  šta možda niste toliko obraćali pažnju jeste da dijete plače. Ona je jedina imala ovakvu reakciju. I, da li ste pogodili? Ako ste pogriješili, ne brinite jer niste jedini. Mnogi su napravili grešku.

U našim člancima ste u posljednje vrijeme imali prilike odgonetnuti razne interesantne mozgalice.  Nadamo se da ste se zabavili.  Sadržaj je veoma interesantan. Tako možete da testirate svoju moć zapažanja.

Nekad je zadatak da nađete grešku, nekada da procijenite koja osoba bi odgovarala određenoj ulozi ili da tražite razlike, ili skrivene predmete, pojave na slici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *