Nepoznati detaIji iz života AngeIe MerkeI: Kad čujete u kakvom stanu živi i šta najviše voli, nećete vjerovati
Breaking News

Nepoznati detaIji iz života AngeIe MerkeI: Kad čujete u kakvom stanu živi i šta najviše voli, nećete vjerovati

Ona je dosta uradila za Njemačku, pomogla je ljudima sa balkana da tamo mogu slobodno da rade i imaju bezbijednost. Naime, ona je jedna od najmoćnijih i najačih žena u politici, a riječ je o Angeli Merkel.

Nedavno su meidji počeli pisati o jednoj vijesti koja je razočarala mnoge ljude. Spekuliše se o tome kako Angela želi da se povuče sa političke scene. Ona je dozvolila svim ljudima u lošem stanju, tačnije migrantima da nađu svoje sklonište u Njemačkoj.

Ovo je mnogo koštalo, jer su baš ti migranti izvršavali terorističke napade. Ovo je nezahvalnost ljudi prema njoj. Sve mi znamo o njenom poslovnom ili ti ga političkom životu, ali koliko toga znate o njenom privatnom životu, pročitajte neke detalje ispod slike:

Ona ne priča o svom privatnom životu. Voli klasičnu muziku i mir. Živi  sa svojim suprugom u jednom stanu na čijim vratima piše njegovo ime, a to je Zauer. Njen muž je profesorom kvantne hemije. Često odlazi na svoju vikendicu i kuha supu od krompira. Ona naime voli da planira satima stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *