Prodavala čarape na pijaci od ranog jutra, pIjuvali je po uIici: PogIedajte čim su se bavile domaće pjevačice prije estrade (Foto)
Breaking News

Prodavala čarape na pijaci od ranog jutra, pIjuvali je po uIici: PogIedajte čim su se bavile domaće pjevačice prije estrade (Foto)

One su danas jako slavne i imaju novca i previše, ali nekada to nije bilo tako. Sve poznate pjevačice su prije svoje karijere bile obične anonimne djevojke koje su radile obične poslove. Navest ćemo nekoliko primjera u nastavku ovo teksta:

Milica Pavlović je danas jedna od najtraženijih pjevačica ali je prije svoje popularnosti radila u štampariji, i sama je jendom prilikom isticala da je na početku radila jako teške poslove, nosila je kutije i lijepila naljepnice, a poslije su je prebacili na traku. Ona je rekla kako je od prve plate baki i deki kupila kuhinju.

Pored nje imamo i Marinu Tadić koja je prije pjevanja bila jako borbena i radila mnoge poslove, radila je na radiju kao i njena kolegica Goga Sekuli. Zanimljiva činjenica koja je istaknuta u naslovu ovog članka da je jedna pjevačica radila i na pijaci, zanima li vas ko je ona. Nadica Ademov je od jutra do mraka radila na pijaci, tada je prodavala gaće i čarape, istakao je izvor. Kako kaze pIjuvali su je po ulici, bila je zadnja kIasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *