Srpkinja saznala da je suprug vara i sve objavila na internetu: Nakon toga život joj se okrenuo naopako
Breaking News

Srpkinja saznala da je suprug vara i sve objavila na internetu: Nakon toga život joj se okrenuo naopako

Prevare su zaista nizak potez. Bilo da to uradi muškarac ili žena. Ne radite drugima ono što vi ne biste voljeli da vama rade. Ako već ne volite svog partnera ili imate neki razlog zašto ne želite ostati s tom osobom, razvedite se, raskinite.

Nije uredu da druge krivite zbog grešaka koje ste napravili. Tešk0 je osobama koje dožive prevaru. Misle da ih osoba s kojom su u vezi, braku voli, a onda se ispostavi da tu osobu nisu uopšte ni poznavali.

Žena po imenu Olga Multikolova je podijelila svoje iskustvo.  Ona je  na svom You-tube kanalu po imenu”  Odlična majka” objavila video u kojem dijeli svoju potresnu priču. Nju je muž prevario i to nije dobro podnijela.

Video je pregledalo preko 2 miliona osoba i  svi su joj dali podršku. Ona je ispričala pratiocima da ju je njen muž prevari0 dok je ona bila na moru sa b0lesnom majkom. Bile su na moru zbog majčinog liječenja.

Preko najbolje drugarice je potom saznala da ju je muž vara0 tokom njenog boravka na moru.  Bila je u š0ku. Nije mogla vjerovati da je bio u stanju to da joj priredi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *