Šta joj je? Ana Bekuta za snimanje "ZG" se obukla kao Karleuša, pogledajte na šta liči (Foto)
Breaking News

Šta joj je? Ana Bekuta za snimanje “ZG” se obukla kao Karleuša, pogledajte na šta liči (Foto)

Ana Bekuta svojim stajlingom na snimanju privukla pažnju: Ana Bekuta je kao što vam je većini sigurno poznato, član žirija poznatog muzičkog takmičenja:” Zvezde Granda”.

Snimanje  je opet počelo, poslije duže pauze uzrokovane situacijom koja nas je sve zadesila.  Ana Bekuta je sada privukla pažnju svojim stajlingom, tačnije cipelama.

Obukla je visoke potpetice sa visokom platformom.  Takva obuća nije nešto što ne viđamo često, zar ne? Samo što je sada stvar u tome što su na društvenim mrežama počeli komentari kako takva obuća ne priliči starijoj ženi. Pogledajte kako one izgledaju:

S obzirom da se trendovi mijenjaju, ne znamo zašto je toliku “frku” izazvala obuća Ane Bekute.  Mnogi su je čak uporedili sa Jelenom Karleušom jer Jelena nosi obično visoke potpetice i upadljivu odjeću.

Jelenine odjevne kombinacije tešk0 da ne budu u centru pažnje. Vjerujemo da je i pjevačicama bilo smiješno kada su vidjele te komentare. Da li vi gledate popularno takmičenje?

Zbog situacije sa k0r0na virusom je snimanje bilo prekinuto. Iz Granda su saopštili učesnicima da se ne brinu i da im učešće neće biti uskraćeno kada se situacija napokon smiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *