Zvezda Granda nema posao i živi u kući bez struje: Sve veća depresija, a sada je i progovorio o svemu
Breaking News

Zvezda Granda nema posao i živi u kući bez struje: Sve veća depresija, a sada je i progovorio o svemu

Da li pratite Zvezde Granda ili ste pratili neke od prethodnih sezona? Onda se sjećate njega: Njegovo ime je Almir Zukić i dolazi iz Tuzle. Prije nekoliko godina je nastupio u popularnom takmičenju. Dobio je brojne pohvale.

Čak je i Jelena Karleuša pohvalila njegov stav, te skromnost. Kada se prvi put pojavio, njegova priča nije mogla proći nezapaženo. Javnost je plakala zajedno s njim. S medijima je podijelio svoju priču. Naime, Almir je neko ko se bori.

Živio je u kući bez struje, srednju školu je završio vanredno. Učio uz svijeću, radio fizičke poslove kako bi došao do novca. Uz pomoć udruženja “Zemlja djece” je uspio završiti školovanje, te išao i na časove gitare.

Veoma je aktivan, imaO je nastupe u kafićima, restoranima i nastavlja se boriti. Kaže da sebe ne vidi kao zvijezdu, već samo kao momka koji pati i čeka svoju sreću. Ima namjeru da se opet okuša u Zvezdama Granda, a kako ističe veoma je zahvalan Grandu jer su mu pomogli maksimalno koliko su mogli.

Nakon pojavljivanja u popularnom takmičenju je izjavio: “Sada su svi tu, a kada mi je podrška bila najpotrebnija nisu bili tu. Trudio sam se, bio siromašan, socijalni slučaj. Ne krijem, vanredno sam završio srednju školu. Vječito se trudio. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *