Karleuša pokazala kako izgleda bez šminke i srušila Instagram: Duško, šta si 0vo oženio? (Foto)
Breaking News

Karleuša pokazala kako izgleda bez šminke i srušila Instagram: Duško, šta si 0vo oženio? (Foto)

Karleuša pokazala kako izgleda bez šminke i srušila Instagram: Jelena je neko ko privlači pažnju medija gdje god da se pojavi i šta god da uradi. Postoje oni koji je ne podržavaju i jedva čekaju da je isprozivaju, ali isto tako postoji dosta onih koji je pridržavaju.

Jelena poput ostalih kolegica se u javnosti pojavljuje sa šminkom. Iako njeno oblačenje i izgled privuku više pažnje nego što bi to bio slučaj kod pojedinih pjevačicinih kolegica.  Jelenu Karleušu hejteri vrijeđaju na razne načine, a često se dotaknu njenog šminkanja.

Tako da je bilo komentara da ružn0 izgleda bez šminke.Pjevačica nikome ne ostajete dužna, tako da uvijek odgovori na hejterske komentare. Ovaj put je  hejterima poručila kako to izgleda bez šminke. Pogledajte šta je napisala:

Jelena je poznata kao neko ko “nema dlake na jeziku”. Ne boji se reći šta misli o kolegama, političarima, niti ih prozvati zbog nečega. Zbog toga što je govorila šta misli i bila iskrena, često je ulazila u konflikte sa poznatim ličnostima, kao i novinarima.  Često bi prozivala iste novinare koji bi pisali te lažne naslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *