Bivši zet opleo po Zorici Brunclik: Ona poriče da je ikad i bio s njenom kćerkom
Breaking News

Bivši zet opleo po Zorici Brunclik: Ona poriče da je ikad i bio s njenom kćerkom

Jovan Joca Stefanović, pjevač koji je slavu stekao kroz “Zvezde Granda”, u početku je svojim izgledom i talentom za pjevanje osvojio srca brojnih djevojaka. Među očaranima je i Zlata, kći Zorice Brunclik, s kojom je jedno vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Međutim, nakon što je njihova ljubav prekinuta, jedna opaska Zorice Brunclik duboko je pogodila Stefanovića, što je dovelo do toga da i dalje šute jedno prema drugom.

Joca je u emisiji “Pretres” govorio o svom odnosu sa Zlatom, koja je trenutno u srećnom braku sa njegovim kolegom Milošem Vujanovićem, a izneo je i razloge neslaganja sa Zoricom.

Joca je izrazio nezadovoljstvo komentarom Zorice Brunclik, koji kaže: “Zlatu sam volio, odmah sam je zavolio. Naše druženje je bilo kratko, možda šest mjeseci, u kojem smo doživjeli ljubav. Međutim, zbog brojnih obaveza u to vrijeme , nismo mogli provoditi puno vremena zajedno.” Počeo je prepričavati priču.

Kad s nekim provedete kratko vrijeme, razlozi vašeg prekida lako mogu izblijediti iz sjećanja. U to vrijeme naš odnos jednostavno nije bio u redu i nije se mogao popraviti. Završio sam s njom; nismo više mogli biti zajedno. To nije bilo rješenje.Nakon raskida Zlate i Joce, Zorica je demantovala njihovu vezu, rekavši da je pojam “veza” prilično rastegljiv, što je Stefanovića jako uznemirilo.

Nikada nisam bio u neslaganju sa Zoricom, niti sam sada, osim ako ona to doživljava kao svađu sa mnom. Osjetio sam ogorčenost kad je rekla da sam samo prijatelj, a ne dečko njezine kćeri. Dok sam bio u njihovom domu, dijelio sam obroke, uživao u piću i razmjenjivao tajne s njima. Zajedno smo razgovarali o svemu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *